1. Máj – lásky čas

1. Máj – lásky čas

Jaké věci nebo pojmy si asociujete s prvním májem? Za minulého režimu byl první máj slaven jako svátek práce. Dnes již naštěstí první máj opět slavíme jako tradiční svátek lásky a zamilovaných. První máj má totiž skvělou jarní atmosféru a k oslavě lásky se tak hodí mnohem více než třeba mrazivý Valentýn. Jak jste letošní první máj oslavili vy? Jestliže jste nemohli slavit se svou drahou polovičkou proto, že jste momentálně nezadaní, nemusíte být smutní. Květen je také ideálním měsícem pro navázání nových známostí. Seznamte se s někým novým a zajímavým, s kým také strávíte horké léto.

S příchodem jara jsme také my všichni aktivnější a tak se vám může snadno stát, že na někoho nového narazíte třeba na procházce nebo při sportu. S prvními slunečními paprsky jsou lidé obvykle přívětivější a mají hned lepší náladu. Možností k seznámení je tak celá spousta. Jestliže trávíte příliš mnoho času v práci a máte pocit, že klasickým způsobem se nemáte šanci seznámit, můžete využít speciální online seznamky, které jsou tu pro všechny, kterým chybí potřebný čas na seznamování nebo také příležitost. Seznámení online je dnes zcela běžné a stále více zamilovaných párů se seznámilo právě prostřednictví m seznamky.

Seznámení online není žádná velká věda. Pokud jste stydliví tak vám internetové prostředí může výrazně usnadnit první kontakt s vámi vybranou osobou. Seznamky jsou rovněž velmi přehledné a tak během několika minut o vybraném protějšku zjistíte základní informace, jako je například jeho vzhled, koníčky, charakterové vlastnosti atp. Na seznamkách najdete nejen ty, co hledají vážný vztah, ale najdete zde také lidi hledající flirt, kamarády na dopisování, společníka při cestování nebo někoho, s kým by mohli vyrazit za kulturou. I vy zde můžete najít přesně to, co hledáte. Stačí se jen registrovat na vámi vybrané seznamce.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15461partnerů v katalogu
» 6partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15461 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Gerald (Německo)
Gerald
Německo

Seznámené páry

Dobrý den, koncem roku 2011 jsem se na vašem webu seznámila s mužem z USA, kterého jsem si v roce 2012 vzala. Jen jsem chtěla říct, děkuji. To, co děláte, má smysl. Posílám fotografii nás všech dnes Děkujeme, Veronika Ch.

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty