Láska kvete v každém ročním období

Jaro je ročním obdobím, na které se mnoho duší celou zimu těší. Ne však ti, kteří v sobě nosí splín a smutek ze samoty, která jim, dle jejich názoru a pocitů, začerňuje životy. Samota ovšem nemusí být pouze negativní záležitostí. Spousta lidí si samotu naopak užívá k doplnění potřebné energie, k vyčištění hlavy, k odpočinku, pro inspiraci. Pokud jste single, neklesejte na mysli a dopřávejte si plnými doušky svobodu - ono to vážné seznámení přijde, až nastane správný čas - dopřávejte si pocit, že si můžete žít život jen podle vás. Jít jen tak s kamarádem na pivo, anebo popustit uzdu své nakupovací vášni a vyrazit s kamarádkou na celý den šopovat. I to jsou přeci chvíle, které má každý rád.

Věřte, že ve chvíli, kdy člověk začne být se svým životem spokojený, začne jej i okolí vnímat pozitivně, lépe. V takových chvílích pak nečekaně přichází nové známosti, a mnohdy také partnerky a partneři na úrovni, kteří zůstávají na celý život! Pozitivně naladěná mysl umí zázraky a maluje na tvářích všech šťastlivců milé úsměvy. Díky nim se pak také snáze seznamují a objevují dosud nepoznané. Užívat si jarní prosluněné a kytkami provoněné dny je krásné. O to krásnější pak pro zamilované, kteří se mohou u každého rozkvetlého stromu políbit či obejmout. Ptáci jim k tomu cvrlikají nad hlavami, a kdyby ono jarní kouzlo nezpůsobila sama příroda, člověk by si mohl myslet, že jde o ten nejkýčovitější kýč všech kýčů!

Stromy kvetou jen na jaře, ale láska, ta může kvést v každém ročním období, ba dokonce v každém věku, jak praví staré dobré moudro. Ať jste tedy staří nebo mladí, veselí nebo smutní, malí či velcí, pracující či studující, zamilovanost si můžete teď zjara užívat do sytosti! Stačí jen zavřít oči, zhluboka dýchat a nechat sluneční paprsky hladit po tvářích! Vše potřebné přijde samo v ten správný čas!

08. 04. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15454partnerů v katalogu
» 14partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15454 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Daniel (Německo)
Daniel
Německo

Seznámené páry

Dobrý deň, prihlasila som sa tu, ale nie za účelom nájsť si partnera. Začali mi chodiť množstvá odkazov. Nejako zvlášť ma nezaujímali. Asi dvom som len odpísala, vymenili sme si zopár odkazov a dosť. Niekedy v polovici marca mi prišiel odkaz od Hansa z Nemecka. Neviem, ale zaujal ma. Páčil sa mi na fotke, a tiež aj jeho profil. Tak sme si začali písať maily. Po asi dvoch týždňoch sme prešli na skype, kde sme sa videli prvykrát. Bolo to veľmi pekné. Začali sme t...

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty