Letošní netradiční Velikonoce v ČR

Letošní netradiční Velikonoce v ČR

Jestliže jste letos chtěli prožít klasické a tradiční Velikonoce, asi vám moc štěstí nepřálo. Velikonoce jsou většinou nejen křesťanskými svátky, ale také svátky jara. Jarní počasí na nás ale letos nečekalo. Mnohem více počasí připomínalo spíše Vánoce – na mnoha místech České republiky dokonce padal i sníh. Koledníci tak měli při koledování výrazně ztížené podmínky. Mnoho těch líných také z důvodu počasí zůstalo doma. S počasím jistě souvisí také datum, na které letos Velikonoce připadly. V minulých letech se Velikonoce slavily v pozdějších termínech a tak i počasí již bylo lepší. Pozitivní však bylo, že jsme si mohli dříve užít volné velikonoční dny.

Jaké aktivity máte spojeny s Velikonocemi? Většina žen a dívek tráví přípravy na Velikonoce zejména v kuchyni – pečou velikonočního beránka, barví vajíčka atp. Velikonoce jsou rovněž spojeny s oslavami s rodinou a kamarády. Není tak divu, že na výsluní se dostává také alkohol. O Velikonocích jste letos mohli v České republice ochutnat také speciální zelené pivo, které je v zahraniční spojeno zejména s oslavami dne svatého Patrika. U nás jej máme spojené se zeleným čtvrtkem. Měli jste čas letos ochutnat vynikající zelené pivo? Jestliže ne, rozhodně to vyzkoušejte příští rok.

Velikonoce jsou zejména možností si odpočinout od všedních starostí a pracovních povinností. Pokud jste to letos nestihli, rozhodně byste to měli příští rok napravit. Odpočívat můžete nejen pasivně, ale také aktivně – zajeďte si na výlet, nebo vyzkoušejte nějakou novou skvělou aktivitu. Třeba se na výletě seznámíte s někým novým, s kým prožijete novou lásku. Velikonoce a příchod jara se často nesou ve znamení nových vztahů. Jestliže jste na nikoho nového a zajímavého o Velikonocích nenarazili, můžete vyzkoušet moderní způsob seznamování – internetovou seznamku. Ta nabízí příležitost k seznámení pro každého.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15430partnerů v katalogu
» 4partnerů online
» 643seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15430 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Kurt (Rakousko)
Kurt
Rakousko

Seznámené páry

Díky Vaší evropské seznamce mě kontaktoval partner ze Švýcarska. Po několika společných emailových kontaktování jsme se setkali v Praze. Navštívili jsme spolu pár koncertů a i já jsem navštívila jeho bydliště ve Švýcarsku. Nyní prožíváme korona necestování , ale i nadále si každý den píšeme. Plánujeme spolu společný život , jelikož jsme oba- on vdovec a já vdova a přítomnost druhého partnera nám chybí. Je to velice hodný muž. Děkuji Vám a p...

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty