Originální lednové rande

Originální lednové rande

Internetové seznamky dnes již dávno nepředstavují pro osoby hledající partnera či partnerku takového pomyslného strašáka, jak tomu bylo dřív. Internetové seznamky nabízí možnost seznámení z pohodlí domova nebo kanceláře, aniž by člověk musel trávit volný čas někde ve společnosti a čekat, až přijde ideální příležitost na oslovení sympatického protějšku. Vy však máte s největší pravděpodobností první krok při seznámení za sebou a nyní na Vás čeká naplánování první společné schůzky.

Ačkoliv počasí venku vypadá v lednu velmi nevyzpytatelně, i v takovém počasí je možné naplánovat originální rande. Vaši partnerku můžete pozvat k procházce zasněženou zimní krajinou a cestou postavit sněhuláka, který se stane symbolem Vaší zamilovanosti. Zimní mrazy nabízí také ideální příležitost k výletu na běžkách nebo k bruslení na zamrzlém rybníku. První rande můžete zakončit ve Vaší oblíbené kavárně při šálku kávy či čaje a dobrém zákusku. Protáhne-li se rande až do večerních hodin, neváhejte Vaši novou přítelkyni pozvat na večeři do Vaší oblíbené restaurace.

Při nepřízni počasí můžete pro Vaši partnerku připravit originální občerstvení a večer zpestřit filmovým maratónem, nebo se domluvit na společném vaření u Vás doma. Originálním typem na první schůzku je také návštěva planetária, nebo výstup na nejbližší rozhlednu ve Vašem okolí. Společně se tak při držení za ruce můžete kochat romantickým pohledem na hvězdy a souhvězdí. Takové rande udělá dojem na každou ženu, která je alespoň trochu duší romantička. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv program pro Vaši první společnou schůzku, nezapomeňte sebou přinést kytku a dobrou náladu.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15430partnerů v katalogu
» 7partnerů online
» 643seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15430 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Georg (Německo)
Georg
Německo

Seznámené páry

Děkuji Vám moc, ale našla jsem si tady úžasného muže a čas ukáže, zda nám to vydrží. Profil chci ihned smazat, nebylo by fér dávat jiným zájemcům naděje. Pokud to nevyjde, určitě se sem zase vrátím, tak Vám děkuji za služby, Marcela, Ostrava

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty