Partner podle hvězd

Partner podle hvězd

Červen je měsícem blíženců. Toto znamení vévodí astrologickému kalendáři přesně od 22. května až do 21. června. Blíženci, kteří střídají horkokrevného býka a posléze předávají žezlo emocionálně založenému raku, bývají obvykle lidé vnímaví a přizpůsobiví a jsou většinou intelektuálně založení. Samozřejmě ale existují výjimky potvrzující pravidlo. Jejich činorodost  a aktivní život jim pravděpodobně dopomáhají k tomu, aby si k sobě snáze našli partnera. Ani co se komunikace s druhými lidmi týče, nemívají výraznější problémy.

Lidé, kteří se snaží najít spřízněnou duši, často zapomínají na některé astrologické zákonitosti. Zapomínají na odvěké sepětí s přírodou a s nadpozemskými silami, které na nás působí a ovlivňují také výběr lidí, se kterými se setkáváme, kteří jsou nám příjemní a které naopak nemůžeme ani vystát.

Blíženci jsou lidé, kteří si velmi dobře rozumí s partnery zrozenými ve znamení vodnáře. Obě tato vzdušná znamení k sobě mají blízko díky své touze po originalitě a díky nebetyčné fantazii. Schopnost flexibility blížencům pomáhá překonat možné prvotní vnitřní problémy s mírným rebelstvím a outsiderstvím kamarádských a originálních vodnářů. Vodnáři ale nejsou jedinými vhodnými partnery k blížencům narozeným na sklonku května nebo v červnu. I ostatní vzdušná znamení mají k blížencům velmi blízko.

Ať jste ale narozeni v jakémkoliv znamení, jisté je, že po světě jistě běhá někdo, kdo bude spřízněný s vaší duší. Ať už vnějšími vlivy, mezi které patří stejné nebo podobné koníčky, anebo třeba totožný smysl pro humor, nebo díky vašemu vnitřnímu nastavení, které vám bylo dáno do vínku již v době početí a narození. Staré a okřídlené heslo vesmír to ví nejlépe, je platné v podstatě na cokoliv. A na vztahy platí obzvláště, ať už jste blíženec, rak, lev či panna.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15461partnerů v katalogu
» 0partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15461 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Matthias (Rakousko)
Matthias
Rakousko

Seznámené páry

Dobrý den, děkuji, že jste mi pomohli najít spřízněnou duši. Přišel anděl a přinesl mi modré z nebe. Jsem šťastná. Jsme spolu šťastní a za dva měsíce jedeme na cestu kolem světa a budeme se brát. Stěhujeme se do krásného domu se zahrádkou. Více si nemohou přát. Díky za všechno. Pomohli jste mi a teď vás prosím naposledy o pomoc. Krásný den, Janka Znojmo

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty