Raší kočičky, znamená to, že už je jaro tu?

Raší kočičky, znamená to, že už je jaro tu?

Na evropské seznamce si mě před téměř dvěma lety našel muž, kterého mohu s čistým srdcem označit za muže mých snů. Pohledný a galantní Němec, který mi dokáže dennodenně nabídnout dostatečné množství lásky a uznání, který mi čas od času donese kytičku do vázy, který mi pomáhá se všemi domácími pracemi a vnímá mě jako sobě rovnou partnerku, nikoliv jako služku, která mu uvaří, uklidí, vypere a vyžehlí.

Bylo to na jaře, rašily zrovna kočičky, které odjakživa vnímám jako symbol blížícího se jara. A já jsem toužila po tom, abych se měla s kým toulat pomalu se probouzející přírodou. Muž snů se ale stále neobjevoval. Zkusila jsem tedy, na radu mé velmi dobré kamarádky, registraci na stránkách www.evropska-seznamka.cz. Ona sama s ní měla velmi dobré zkušenosti a pravdou je, že její manžel, kterého tímto způsobem poznala, byl opravdu okouzlující.

Netrvalo dlouho a v mé mailové schránce se objevilo mnoho těch, kteří se pokusili o získání mého srdce. Můj nynější přítel se mi ale zalíbil hned první větou, kterou jsem si s pomocí německého slovníku přeložila. Kvetou už u nás kočičky a já nemám s kým sdílet svoji radost z přicházejícího jara. To bylo znamení. Je to ON, muž mého srdce.

Vzhledem k tomu, že nějakou dobu již žil v Česku a také díky tomu, že jsem v rámci svých středoškolských studií týden co týden poctivě pilovala němčinu s vědomím, že se mi možná jednou bude hodit, jsme si rozuměli docela obstojně. A s čím jsme si při komunikaci nevěděli rady, s tím nám pomohly naše chytré telefony a česko-německé a německo-české slovníky, jež jsme si v den, kdy jsme se poznali, nainstalovali.

Procházky rozkvetlou krajinou byly kouzelné. Užívali jsme si je dosyta probouzející se přírodu a hlavně rozkvetlé kočičky, které jsme oba odmala tolik milovali. A další rok jsme po dlouhé zimě společně vyhlíželi, kdy se objeví první chlupaté kočičky, kdy konečně pokvete vrba, aby nám připomněla naše životní shledání. S kočičkami pro nás nepřichází jenom jaro, kočičky jsou pro nás totiž také symbolem naší vzájemné lásky a pochopení.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15430partnerů v katalogu
» 10partnerů online
» 643seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15430 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Richard (USA)
Richard
USA

Seznámené páry

Dobrý deň. Ja som sa tu zoznámila s mojim už priateľom..bola som tu krátko,možno 3-4 dni a len tak som sa pozerala , zdalo sa mi ,že je tu veľa starších a nič z toho nebude. Prihlásila som sa sem za účelom nájsť si partnera,lebo sa mi to dlho nedarilo....a tak v jedno doobedie,mi tu na chate napísal Christian. Bola som v práci ,odpísala som mu a potom sme si písali už každý deň..od rána do večera. Doma mi už nadávali,že nič iné nerobím a v práci sa tiež usmi...

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty