Srpnem léto ještě nekončí!

Srpnem léto ještě nekončí!

Srpen už se pomalu chýlí ke konci, čas letních dovolených pomalu ale jistě končí a mnoho svobodných a nezadaných lidí si se smutkem v srdci říká, že možná zase promarnili nespočet příležitostí, jak najít partnera. Léto je podle průzkumů, které se čas od času objevují v časopisech, tou nejlepší dobou, kdy se seznámit s někým novým. Přeje totiž příjemným procházkám okolo řeky, posedávání v parcích při pikniku, anebo třeba společnými romantickým chvílím tráveným v letním kině.

Srpen je doba, která pro mnoho lidí znamená konec léta. Při pohledu na strniště, která vznikla z posekaných lánů obilí, si totiž říkají, že se příroda pomalu připravuje ke spánku. Není však nutné klesat na mysli hned s prvním nepatrným náznakem čehokoliv, co končí. Podzim je ještě relativně daleko a slunečných a teplých dní bude určitě ještě dostatek. Novou lásku lze potkat třeba i v kavárně, v restauraci, v muzeu, na kterémkoliv místě, kam se lidé uchylují v době, kdy venku začne pršet a začne být nevlídné počasí.

Příčinou, proč jsou lidé dlouho sami, může být fakt, že z nich vyzařuje nejistota. Počasí a teplota venku s tím nemusí mít nic společného. Pokud si člověk nevěří, podvědomě uniká od všech možností a nevidí, že se kolem něj točí mnoho lidí, kteří by stáli alespoň za pár chvil pozornosti.

Spíše než na rady časopiseckých pisálků by se lidé měli spolehnout především sami na sebe, na své instinkty a pocity. Neměli by hledat někoho, kdo vypadá jako by byl vystřižený z přední stránky nejčtenějšího módního časopisu, ale měli by hledat partnera, který má podobné koníčky a zájmy. Obličej i skvělé tělo se časem okoukají, to slova by přeci v dobrém vztahu neměla nikdy dojít… Není totiž nic hloupějšího, než obědvat s krásným mužem či nádhernou ženou a nemít si co říci… Šťastní jsou ti, kdož objeví vnitřní krásu člověka.

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15434partnerů v katalogu
» 7partnerů online
» 643seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15434 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Arne (Norsko)
Arne
Norsko

Seznámené páry

Vážený týme, moc Vám děkuji za využiti služeb, našla jsem u Vás to, co jsem hledala, skvělého německého muže, který je pro mě ten nejlepší na světě, proto už nemám důvod dál tady zůstavat. Kdybych měla klobouk, tak před Vámi smeknu, jste vážně jedničky, Děkuji Vám moc. Děkuji Vám moc jsem zase moc štastná. Alena, Praha

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty