Vánoční seznámení

Vánoční seznámení

Každý z nás snad alespoň jednou v životě viděl britský vánočně laděný film Richarda Curtise, autora pocházejícího z Nového Zélandu. Lásku nebeskou si zajisté zamilovali všichni ti, kteří věří, že láska kvete v každém věku a objeví se většinou v době, kdy to lidé nejméně čekají. Láska nebeská je romantická komedie odehrávající se v předvánočním Londýně. Příběh je v podstatě mozaikou mnoha krásných milostných historek, ať už mají dobrý konec, nebo jsou smutné či pošetilé. Žádná z těch mnoha milostných linií však nepostrádá vtip a osobitost a v podstatě každá milostná historka, která se ve filmu objevuje, divákům ukazuje, jaký chaos může láska způsobovat. Všechny londýnské životy, o kterých je ve filmu řeč, jsou propletené a různě se setkávají, mísí a kombinují. Důsledky těchto spletitých vztahů vyvrcholují na Štědrý večer a jsou leckdy poučné, zábavné a někdy také trochu dráždivé.

Možná se nyní sami sebe ptáte, proč se o filmu v dnešním předvánočním čase zmiňuji. Jaké je poselství onoho snímku, který můžeme rok co rok vidět o vánocích v televizi? Pro mě osobně je tím největším poselstvím fakt, že člověk není na lásku nikdy starý. Nikdy není pozdě na to, aby člověk mohl zažít milostné vzplanutí a aby si mohl užívat chvíle zamilovanosti. I náhodné seznámení, které na první pohled nemusí nic znamenat, může vyvrcholit trvalým a pevným vztahem. Na druhou stranu fungují tyto síly také obráceně. Vztahy, které zdánlivě fungují harmonicky, se mohou mávnutím čarovného proutku změnit v něco, co nám zůstává jen ze zvyku.

Netrapte se tedy, pokud jste v předvánočním prosincovém čase sami bez partnera. Tento stav se může změnit téměř v jakémkoliv okamžiku, aniž byste si to naplno uvědomovali…

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15454partnerů v katalogu
» 8partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15454 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Rainer (Německo)
Rainer
Německo

Seznámené páry

Ano, našla jsem skvělého partnera. Dál už nehledám. Děkuji. Erika B., Brno

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty