Zkušenosti se seznamováním na internetu

Zkušenosti se seznamováním na internetu

Ráda bych se s ostatními podělila o moje zkušenosti se seznamováním na internetu. Svého nynějšího partnera, se kterým jsme mimochodem letos v říjnu už dva roky, jsem totiž našla právě díky stránce internetové seznamky - Evropská seznamka. Nevěříte? Čtěte!

Jak to tak bývá u lidí, kteří se rozhodnou najít svého partnera skrze internetovou seznamku, i já jsem měla strach. Ostatní mě od tohoto kroku zrazovali, ale já jsem byla rozhodnutá vyzkoušet všechno. Nechci tvrdit, že všechna moje seznámení skrze internet a všechny moje domluvené schůzky skončili zdarem. Popravdě, byly i takové, které jsem po pěti minutách dobrovolně vzdala. Hledání partnera na internetu mě totiž naučilo obezřetnosti. Naučilo mě to číst mezi řádky a slyšet nevyřčené. A právě díky těmto získaným zkušenostem si nyní můžu být jistá, že jsem si vybrala toho pravého.

Bylo běžné, že jsem si s někým několik týdnů psala skrze e-maily, než jsem se odvážila dotyčného požádat o osobní schůzku. Během té doby jsem si vytvářela představu a vysnívala jsem si dle informací z mailu onoho prince na bílém koni, který mě právě přijel zachránit ze spárů čtyřhlavého draka. První osobní kontakt mě ale mnohdy přesvědčil o pravém opaku. Zatímco v mailu vypadali muži obvykle jako ohromní gentlemani, kteří jako by byli vystřiženi z prvorepublikových filmů, v reálu za mě obvykle nezaplatili ani objednané kafe, nebo se po mně okamžitě začali sápat v domnění, že naše společná korespondence je opravňuje k jakémukoliv fyzickému kontaktu. Věřte mi, francouzský polibek na prvním rande většinou úplně s nadšením nepřijme žádná žena.

S mým nynějším partnerem to bylo jiné. Byla jsem už poučena svými předchozími zklamáními a místo předchozího zdlouhavého dopisování jsem si s ním dala schůzku rovnou, téměř bez jakékoliv informace z mé nebo z jeho strany. Místo psaní jsme se začali vídat, chodili jsme spolu na dlouhé procházky, sedávali jsme během říjnových sychravých dní za okny kaváren a ochutnávali jsme spolu nové druhy káv. Tato cesta, byť je pro nesmělé osoby jako jsme já zprvu náročnější, vede při seznamování se na internetu rozhodně k většímu úspěchu. Nebojte se tedy, milé dámy, online seznamování. Když vše dobře rozmyslíte a nenecháte si nalhávat věci skrze písmena, může i pro vás být tato cesta úspěšná!

29. 06. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15464partnerů v katalogu
» 2partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15464 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Martin (Rakousko)
Martin
Rakousko

Seznámené páry

Díky evropské seznamce jsem se seznámila s mužem z Německa.Vše vzalo rychlý spád a letošní 2.červenec bude naším dnem svatebním.Jsem šťastná,že jsem si do seznamky dala inzerát,protože jsem potkala muže,který je velice hodný,chápavý,milující.Mám děti a ty si ho zamilovali také.On je muž,kterého bych už nevyměnila.Miluji ho a moc se těším až mu řeknu své ANO.Všichni,kteří hledají partnera a třeba se dlouho nedaří,aby nevěšeli hlavu a zkoušeli t...

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty