Seznamka pro vážné seznámení

Někteří lidé jsou na internetových seznamkách jako doma. Skvěle se vyznají v inzerátech, mají prohlédnuté profily všech potenciálních partnerů a dokážou si velmi rychle vytipovat, koho osloví. Takoví lidé mnohdy nehledají vážná seznámení, ale jen krátkodobý flirt či vztah na pár týdnů. Možná proto, aby zahnali nudu, možná kvůli pozvednutí svého sebevědomí, třeba k tomu ale mají i jiné důvody, kdo ví. Jsou ale také tací, kteří při hledání protějšku na internetu doufají v dlouhodobost vztahu, ale z mnohých důvodů své potenciální partnery po několika schůzkách opouští, protože si uvědomí, že by takový vztah neměl cenu.

Jak se vyznat v seznamkách

Seznamek existuje celá řada a neznalý uživatel se málokdy vyzná v tom, který seznamovací portál nabízí seriózní uživatele a který mohou naopak zneužívat takoví lidé, kteří se brouzdáním po internetu jen baví a zahánějí nudu. Zpravidla je serióznost stránek na seznámení podmíněna platbou za registraci. Například evropská seznamka – viz www.evropska-seznamka.cz – umožňuje registraci pánům z celé Evropy. Ti o sobě mohou českým a slovenským ženám a dívkám dát vědět pouze v případě finanční částky. Mnozí pánové si pak velmi rychle rozmyslí, budou-li hledat vztah dlouhodobý, anebo budou-li jen nekorektně zneužívat křehké a osamělé ženy.

Zažeňte předsudky

Ačkoliv může znít seznámení přes internet nebezpečně, pro některé dokonce až hloupě, věřte nebo ne, po světě běhá nezanedbatelné množství šťastných párů, které se seznámili právě touto cestou. Nedaří-li se vám najít váš životní partner v běžném životě při každodenních situacích, rozhodně byste neměli zatracovat ani tento moderní způsob seznamování. Možná budete velmi mile překvapeni tím, kolik příjemných lidí můžete potkat.

 

08. 04. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15461partnerů v katalogu
» 1partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15461 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Paolo (Švýcarsko)
Paolo
Švýcarsko

Seznámené páry

Vážená seznamko, již po 3 týdnech jsem se seznámila s velmi sympatickým mužem z Mnichova. Dokonce jsme se již setkali, a to i přesto že já jsem z Brna a on z Mnichova. Jsme si sympatičtí, a doufám, že nám to vyjde. Děkuji za vaše bezplatné služby, kterých jsem ráda využila. S pozdravem Soňa, Uherský Brod

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty