Doopravdy a skutečně Muž z Acapulca

Milovníci filmových klasik jistě znají filmovou komedii se silně parodickým námětem – Muž z Acapulca. Na filmu z roku 1973 se podíleli jak francouzští, tak italští umělci, dvojrole si pak zahrálo hned několik vynikajících slavných herců, mezi nimiž nelze nezmínit například Jeanna Paula Belmonda či Jacquelline Bisset. Existuje ale obrovské množství filmů natočených mnohdy i o několik desetiletí dříve, které stojí za zhlédnutí. Nejlépe za zhlédnutí s někým, kdo má podobné zájmy a pohled na filmový svět. A nejen ten filmový, že?!

S podobnými podobně

Jak ale člověka s podobnými zájmy, zálibami, koníčky a totožným světonázorem najít? Pokud máte v povaze alespoň nepatrný kousek dobrodruha a nevadí vám vrhnout se občas do řešení situací po hlavě, vyzkoušejte Evropskou seznamku - www.evropska-seznamka.cz. Lidí, jako jste vy, se tam najde celá řada. Stačí jen o sobě napsat pár informací a buď pasivně čekat na to, až vám přijde nabídka, anebo se aktivně zapojit do hledání toho pravého protějšku. Evropská seznamka nabízí množství „skrytých“ benefitů. Mezi největší patří ten, že se za svojí láskou podíváte do Evropy, anebo ještě dál. A přitom oprášíte cizí jazyk. Poznávat jiné kultury od někoho, kdo je má pod kůží ovšem také není k zahození.

Skrz internet do světa

Zkušenosti s tím má řada vám podobných lidí. Na počátku stáli před rozhodnutím, jestli opravdu chtějí najít partnera přes internet, je-li to bezpečné a moudré. A dnes? Dnes jsou šťastní a spokojení a ruku v ruce kráčí s láskou svého života. A koukají společně na oblíbené filmy, třeba ty ze sedmdesátých let! Vykročte do světa skrze internet a procestujte Evropu i celý svět. Doopravdy a skutečně!

08. 04. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15417partnerů v katalogu
» 1partnerů online
» 640seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15417 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Robert (Rakousko)
Robert
Rakousko

Seznámené páry

Dobrý den, když jsem se u Vás registrovala, ani jsem nedoufala, že bych mohla nalézt partnera na celý život. Nicméně hned další den mi napsal jeden muž z Německa, se kterým jsem si nejdříve dva měsíce každý den psala, poté ho pozvala k sobě na návštěvu. Zjistili jsme, že si rozumíme, že máme spolu hodně společného a navzájem jsme se do sebe zamilovali. Přes rok jsme se pravidelně navštěvovali, trávili dovolené a na Silvestra mě přítel požádal o ruku...

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty