Potkat někoho úžasného třeba na seznamce

S lidmi se lze seznámit různě! Tradiční představa všech lidí, kteří nikoho nemají, ale bytostně touží po pochopení, obejmutí a po společných chvílích s opačným (anebo i se stejným) pohlavím, počítá s návštěvami nejrůznějších večírků a party, s potkáváním v parku při procházkách, anebo se setkáváním, které následuje po seznámení na internetu. Napadlo ale někdy někoho, že by se mohl se svojí budoucí láskou seznámit třeba na nudném pracovním školení? S takovým očekáváním na akce podobného druhu rozhodně nikdo z nás nejezdí!

Přejte náhodám, náhody budou přát vám

V životě ale rozhodně platí jedno pravidlo. Nikdy nevíme, kdy potkáme partnera na úrovni, který nám změní život. Třeba to bude v nové práci, třeba při nákupu spodního prádla, anebo po nepříjemném vyšetření u doktora, hned když vylezeme z ordinace. O  náhody podobného druhu není v našich životech nouze. Je ale mít potřeba oči i srdce dokořán. Stejně jako jedna žena, která mi vyprávěla příběh o tom, jak před třiceti lety potkala muže svých snů!

Jednoduché poselství

Původně to sice vůbec nevypadalo růžově, v ten den se pokazilo snad úplně všechno, co se pokazit mohlo, jeden milý úsměv na závěr zdlouhavého školení o nových ortopedických pomůckách ale nakonec všechno napravil. Příběh, který mi žena vyprávěla, dnes nebudu vyprávět celý. Jde mi totiž pouze o to, aby všichni osamocení a hledající pochopili smysl. Mít oči dokořán je nesmírně důležité. V každém okamžiku totiž potkáváme právě takové lidi, které potkat musíme a máme, kteří nám mají ukázat cestu. Vesmír má veškeré bytí velmi dobřen naplánované. Lidé, se kterými se potkáváme, jsou jen odrazem nás samých. A proto chceme-li potkávat úžasné lidi pro život, musíme my především takovými být.

08. 04. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15461partnerů v katalogu
» 7partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15461 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Peter (Německo)
Peter
Německo

Seznámené páry

Vážená seznamko,díky Vám jsem poznala muže svých snů a moc Vám za to děkuji! Martina a Andreas, Děčín VI-Letná

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty