Romantický vztah jako z filmu?

Všichni jsou poblázněni dokonalými vztahy s partnery na úrovni. Ty vídají v romantických filmech, z kterých nabývají pocitu, že ženy musí denně dostávat obrovské kytice živých květin, jezdit na romantické dovolené u moře, nechat se hýčkat a rozmazlovat drahými šperky, které dostanou při večeřích v luxusních restauracích. Po roce vztahu musí přijít nejdokonalejší žádost o ruku a pak luxusní svatba v nejdražším hotelu v okolí. Všechny ty hollywoodské filmy v nás vyvolávají pocity, že naše vztahy a životy nejsou a nebudou plné, pokud se nebudeme chovat přesně jako hlavní hrdinové ze všech takových snímků. Proč by ale naše každodenní životy měly být přesně stejné?

Krize jsou v každém vztahu

Ve filmech se toho objevuje a říká mnoho. Stejné, ba možná i větší množství věcí, situací se neděje a neříká. Mnohdy proto, že to nedovoluje děj filmu, mnohdy proto, že to řečeno být záměrně nemá! Každý pár prochází krizí, každý pár se občas nepohodne. Stejně tak jako si každý pár užívá pěkné romantické chvíle po svém. Vidíme někdy ve všech těch vztazích, které skrze film nemůžeme obvykle vnímat déle než dvě hodiny a do kterých se svéhlavě zamilováváme, někdy něco ošklivého? Možná ano, ale dokážeme to pochopit a odpustit. Stejné odpuštění a pochopení by mělo přijít i v rámci drobných nepohodnutí, které s partnerem čas od času máme.

Americké filmy neříkají vše

Najít někoho, s kým budeme sdílet drobné radosti i starosti, není jednoduché. Jednou z cest, jak najít životního partnera, je Evropská seznamka. Oprostíme-li se ale od veškerých velkopášných romantických představ, které nám servírují americké filmy, a budeme-li se těšit z maličkostí, kterými může být třeba společný nákup, pomoc s domácími pracemi, anebo večerní procházka městem, možná se nám bude hledat o dost jednodušeji.

08. 04. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15460partnerů v katalogu
» 1partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15460 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Achim (Rakousko)
Achim
Rakousko

Seznámené páry

Vážený týme, moc Vám děkuji za využiti služeb, našla jsem u Vás to, co jsem hledala, skvělého německého muže, který je pro mě ten nejlepší na světě, proto už nemám důvod dál tady zůstavat. Kdybych měla klobouk, tak před Vámi smeknu, jste vážně jedničky, Děkuji Vám moc. Děkuji Vám moc jsem zase moc štastná. Alena, Praha

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty