Víme, kde studentka i starší žena hledá muže k seznámení

Existuje celá řada seznamek. Ty jsou většinou členěny do mnoha možností a kritérií, podle kterých vyhledávat svého životního partnera. Žena hledá muže, muž hledá ženu, on hledá ji, ona hledá jeho, on hledá jeho, ona hledá ji. Vztahy na vážno, vztahy pro pobavení studentka hledá studenta, studentka hledá zralého muže, a tak vůbec, mnoho dalších, pro mnohé přihlížející naprosto šílených možností. Kdo se v tom všem má vyznat, když hledá partnera svých snů?

A co teprve, když starší žena hledá muže?

Jaká úskalí a trápení musí překonat, aby konečně dosáhla spokojeného partnerského života?

Osamělá žena sedí sama v potemnělém pokoji, ozářena jen světlem obrazovky svého osobního počítače. Po klávesnici ji běhají prsty, myš klouzá obrazovkou a ona se téměř beznadějně snaží najít skupinu inzerátů s názvem hledám muže k seznámení. Co tam tak ženy jejího věku o sobě píšou? Co ona má napsat o sobě? Neví si rady a propadá zoufalství. Jaký div když při hledání všech možností objeví Evropskou seznamku. Klikne na odkaz www.evropska-seznamka.cz a nestačí se divit. Na této stránce ženy nemusejí za registraci platit. Platí jen pánové. No prima, o to je to bezpečnější!

Do profilu napíše, co ji první napadne. Mluví jen pravdu, nač by lhala, lež má krátké nohy a jakákoliv lživá informace by byla stejně odhalena hned na první osobní schůzce. Lež ne ní je vždycky znát! Nekonečná láska, to je to, co ještě touží zažít. No a co, že je starší, i kdyby byla studentkou, měla by nějakou výhodu? Jsou to zkušenosti, které zdobí její bezmála padesátiletou tvář. Kdo to pochopí, vyhrál. Vyplnění profilu je to jediné, co pro tuto chvíli udělá. Rozhodla se vyčkávat, nechá pány udělat jejich první krok. Třeba to rovnou bude ten životní. A po pár týdnech? Plesá a jásá. Z množství mailů už má vybráno. Počtení a láska na první pohled. A hned pak výlet do Španěl, po stopách Karla Čapka. Jak toto Španělovi ale vysvětlí, neví, české knihy se někdy cizincům vysvětlují špatně. Najdou si ale jiná témata, rozhodně se nebojí, že by jejich společně strávený čas byl nudný…

08. 04. 2020

Rychlé hledání Podrobné hled.

Věk od: do:
Stát:
» 15454partnerů v katalogu
» 10partnerů online
» 645seznámených párů
registrace zdarma

Přihlášení uživatele

Katalog mužů

Čeká na vás 15454 partnerů. Zdokonalte si vaši angličtinu, němčinu, španělštinu, italštinu. Kontaktuje i vy ještě dnes partnera dle vašich představ.

» Katalog mužů ze zahraničí

Chat s cizincem

Chatujte s aktuálně partnery. Hledáte partnera, přítele, nebo si chcete zdokonalit cizí řeč (angličtinu, němčinu, italštinu)?

» Online chat s cizincem

Partneři online

Kontaktujte muže online a počkejte na odpověď.

» Kontaktovat muže online

Tipy a rady na seznámení v blogu

Buďte i vy aktivní a nečekejte, až vás na seznamce osloví muž z ciziny. Pokud jste již teď našla sympatického cizince, tak mu pošlete žádost o seznámení, nebo dárek a nebo s ním aktivně chatujte...

» Blog online Evropské seznamky

Top partner týdne

Alexander (Německo)
Alexander
Německo

Seznámené páry

Vážená seznamko,díky Vám jsem poznala muže svých snů a moc Vám za to děkuji! Martina a Andreas, Děčín VI-Letná

» zobrazit všechny příběhy!

Kontaktujte nás

Máte-li dotaz, napište nám:

E-mail: info(@)evropska-seznamka.cz

» Kompletní kontakty